Woon jij in de buurt van Bolsward, dan heb ik goed nieuws! Mijn praktijk Nieuw Getij vind je nu ook in Bolsward. Twee keer per maand kun je aan de T. Brandsmalaan terecht voor jouw hormoongerelateerde klachten, en/of overgangsklachten.

In drie consulten kom je al heel veel meer te weten over hoe jouw lichaam kan veranderen door je hormonen. Dit kan eerder starten dan je denkt. Er zijn veel meer symptomen dan alleen de bekenste: opvliegers. Soms komen die symptomen al als je veertig bent en als je nog niet het gevoel hebt dat je richting de overgang gaat.

Hoe meer je weet over je hormoonhuishouding, hoe sterker je in je schoenen staat als de overgang echt losbarst.

Afspraak maken overgangsconsulent Bolsward

Maak een afspraak via de knop op de pagina ‘Contact’ . Of boek direct in je agenda een afspraak in in Bolsward. De locatie is het nieuwe gezondheidscentrum aan de Titus Brandsmalaan 10, 8701 AS Bolsward.

Artikelen Overgangssymptomen

Wil je meer weten over de symptomen die passen bij de overgang? Ik schreef er artikelen over zoals:

Of ben je nog niet in de overgang, maar ervaar je wel klachten die te maken hebben met een hormoonhuishouding? Lees over PMDD en PMS

Consult afspreken overgang in Bolsward

Maak een afspraak in Bolsward via deze knop. Je kunt ook terecht in Leeuwarden, Harlingen of op Terschelling. Kijk voor meer info bij Contact.