Stef helpt bij je overgangsklachten op vier locaties in Friesland en is daarom altijd in de buurt: Afspreken is mogelijk in Leeuwarden, Franeker, Harlingen en op Terschelling. Klik op de knop om zelf een afspraak te maken:


Leeuwarden (elke derde donderdag van de maand tussen 10-16u) locatie: Voel je Goed Centrum Fonteinland 7, 8913 CZ Leeuwarden

Harlingen (elke eerste en tweede donderdag van de maand tussen 10-16u) locatie: Rozengracht 24, 8861 XZ Harlingen.

Terschelling: Nader af te spreken dag en locatie. Mail naar nieuwgetij@gmail.nu

Consulten

Het intake-gesprek is om kennis te maken, en informatie uit te wisselen én geeft advies voor een mogelijk vervolgtraject. Over de opbouw van de consulten lees je hier. Een gesprek duurt een uur. Ik kan je adviseren over vergoedingen. Meer over de fases van de overgang lees je hier.


Stef als Spreker

Stef spreekt graag over haar werk bij bijeenkomsten voor huisartsen, HR-managers of werkgevers. Ik geloof dat als je weet wat het is, je er beter wat aan kan doen.

Hoe herken je de overgang? Met welke aanpassingen behoud ik mijn waardevolle werkneemsters? Hoe maak ik overgangsklachten bespreekbaar? Ik kan als verpleegkundige met als specialisatie de overgang bogen op een ruime ervaring. Neem hier contact op.