Bij overgangsklachten: Contact opnemen en afspraak maken

Neem contact op als vrouw die een afspraak voor een consult wil maken. Als je een spreker over de overgang zoekt voor je congres of studiedag kijk dan onderaan deze pagina.

Afspraak

Maak zelf een afspraak via de knop. Stef werkt in Friesland en is altijd in je buurt te vinden. Wil je een afspraak maken, kies dan voor een weekdag óf voor een locatie. 

Afspreken Franeker: van13:30 tot 16:30 op elke laatste woensdag van de maand. (locatie: de Hertog, D. Saxenlaan 36, 8801ES Franeker)

Afspreken Harlingen: 10:00 tot 16:00 de eerste en tweede donderdag van de maand (locatie: Rozengracht 24, 8861 XZ Harlingen)

Afspreken Leeuwarden : 10:00-16:00 Elke derde donderdag van de maand (locatie: Voel je Goed- centrum Fonteinland 7b, 8913 CZ Leeuwarden) 

Afspreken Terschelling :  in overleg via e-mail. Geef me je voorkeur aan, ik bevestig of stuur je een alternatief. (locatie: in overleg)

Kennis nodig?

Bent u verpleegkundige, huisarts, P&O of HR medewerker of werkgever en wilt u Stef spreken voor advies of kennis over omgaan met vrouwen in de overgang?

Neem contact op via nieuwgetij@gmail.com

Spreker nodig?

U kunt Stef boeken voor een presentatie die bol staat van kennis en tegelijk luchtig is over de overgang. Neem contact op voor beschikbaarheid via

nieuwgetij@gmail.com

Volg Nieuw Getij en Stef Boes op andere media: 

Nieuw Getij plaatst op Facebook nieuws over de overgang. Of zoek Stef boes op op Linkedin.