Waarom wordt mijn werk als overgangsconsulent eigenlijk níet vergoed? Ik herken heel erg veel in dit verhaal van Lucette! Je leest het verhaal op de Campagnepagina “Doorbreek de Cylcus”

Ik vind het een goed idee om de overgangsconsulent in het basispakket van de zorgverzekering te krijgen. De overgang is er op dit moment voor voor 1,8 miljoen vrouwen in NL. Als ik zie hoe vrouwen worstelen om erkenning en herkenning van hun klachten… dat doet me nog altijd zeer.
Er is nog zoveel te leren en te bespreken over de overgang.

Dit is precies de reden dat ik zowel overgangsverpleegkundige als praktijkondersteuner huisarts (poh ggz) ben. Ik kan zowel overgangsconsulenten bijpraten over geestelijke gezondheidszorg en andersom mensen bij huisartspraktijk scholen over de overgang. Ik hoop dat er nog veel meer mensen gaan voor het (h)erkennen van overgangsklachten en psychische klachten. Ik ben daarom erg blij met de campagne Doorbreek de Cylcus van Woman Inc.

Wil je voor jezelf een consult afspreken? Of voor jouw team een workshop geven? Dat kan! Stuur me gewoon eens een mailtje via Contact.