Ik ben Stef Boes, sinds 2013 overgangsverpleegkundige, opgeleid aan het Erasmus Medisch Centrum en lid van de VVOC (vereniging verpleegkundig overgangsconsulenten). Ik ben post-hbo opgeleid en heb ruim 35 jaar als verpleegkundige gewerkt in verschillende ziekenhuizen, bij de thuiszorg, de ouderenzorg en als POH-GGZ. Ik ben daarnaast eigenaar van “Nieuw Getij”. 

In mijn praktijk ‘Nieuw Getij’ begeleid ik vrouwen die tegen problemen in en met de overgang aanlopen, of andere hormoon gerelateerde klachten ervaren, zoals PMS. De naam van mijn praktijk ‘Nieuw Getij’ betekent voor mij in beweging zijn, het begin van een nieuwe tijd, net als de getijden van de zee. De overgang is een nieuwe fase in een vrouwenleven. Een tijd waarin je op zoek bent naar een nieuwe balans. En daar wil ik je graag bij helpen.

Om je deskundig te kunnen adviseren over je leefstijl ben ik ook opgeleid als orthomoleculair voedingscoach, oergezond coach en stoppen met roken trainer.

Blijf niet langer rondlopen met dat nare gevoel. Als je in de overgang bent, of last hebt van hormoonschommelingen, dan kan ik je goed helpen. Maak een afspraak in Leeuwarden, op Terschelling, in Harlingen of in Bolsward. 

Stef Boes verpleegkundig Overgangsconsulent Kenniscentrum Overgang Friesland Harlingen Franeker Leeuwarden Terschelling Heerenveen Sneek Grou PMS Opvliegers Hormonen voeding supplementen vitaminen roken alcohol
het getij