Stef Boes geeft Workshop ‘psychische klachten in de overgang’.

Workshops geven vind ik een van de leukste dingen om te doen; vertellen over mijn expertise de hormonen werking bij vrouwen. Hoe werkt het? Wat zijn de gevolgen? Wat kun je doen om het leven prettiger te maken? Wat moeten werkgevers weten?

Regelmatig geef ik bij organisaties workshops aan personeel en leidinggevenden over de overgang of over een thema dat aan de overgang is gerelateerd. Het thema bespreken we van te voren. Na afloop van de presentatie ga ik in op de vele vragen die er altijd komen. Zo kan ik echt een verschil maken! En dan krijg je ook nog eens zo’n recensie na de workshop ‘psychische klachten in de overgang’

‘Bedankt voor de informatieve en fijne middag. Prettig en professioneel….’

Workshop over de overgang gevraagd?

Wil jij voor jouw team, OR, managementteam of HR afdeling een workshop over de overgang organiseren? Neem contact op!