De week van een overgangsverpleegkundige

Hoe ziet een week er voor mij uit?

Ik werk als ondersteuner bij twee huisartsenposten en heb daarnaast mijn eigen praktijk voor overgangsvrouwen. Ik heb vorige week 10 gesprekken gehad met vrouwen. Dat zijn vrouwen die

  • in de overgang zijn
  • nog niet in de overgang maar graag op voorbereid willen zijn
  • jonge vrouwen met PMS klachten en vragen over anticonceptie die ook je stemming stabiliseert.

De overgang is een fase

De overgang is een fase in je leven. Het gaat voorbij en je bent niet machteloos. Sommige vrouwen hebben geen last in de overgangsperiode, de meeste vrouwen hebben wel klachten van een beetje tot erg. De klachten zijn heel verschillend. In mijn e-boeken ga ik er dieper op in. Lees ze zelf of stuur de e-boeken aan je baas als je de overgang op je werk wilt bespreken.

Consult met een overgangsdeskundige

Je kunt een consult afspreken. Wil jij meer weten over de invloed van je hormonen en hoe je dat in de macht kunt krijgen? Maak dan een afspraak.

Je kunt zelf je afspraak inboeken met mij in Harlingen, Leeuwarden en op Terschelling. Op deze site kun je ook veel artikelen lezen over de overgang en gewrichten, de overgang en je leefstijlkeuzes en de overgang en bewegen. Lees ook over vergoedingen van het consult door je zorgverzekeraar.