Hoe ziet een week er voor mij uit? Ik werk als ondersteuner bij twee huisartsenposten en heb daarnaast mijn eigen praktijk voor overgangsvrouwen. Ik heb in een doorsnee week 10 gesprekken met vrouwen in de overgang, vrouw nog niet in de overgang maar graag op voorbereid wil zijn én jonge vrouwen met PMS klachten en vragen over welke orale anticonceptie stemming ook stabiliseert.

Wil jij meer weten over de invloed van je hormonen en hoe je dat in de macht kunt krijgen? Je kunt op deze pagina zelf je afspraak inboeken.

Ik werk in Harlingen, Leeuwarden en op Terschelling. Op mijn site kun je ook veel lezen over de overgang en gewrichten, de overgang en je leefstijlkeuzes en de overgang en bewegen. Het is een fase, het gaat voorbij en je bent niet machteloos. Ik help je graag.

Stef Boes verpleegkundig Overgangsconsulent Kenniscentrum Overgang Friesland Harlingen Leeuwarden Terschelling Heerenveen Sneek Grou PMS Opvliegers Hormonen voeding supplementen vitaminen roken alcohol